TEL +32 (0)15 63 31 42

©2018 by Letterfretter. Proudly created with Wix.com

OVER DE LETTERFRETTER

Al zo lang ik mij kan herinneren hou ik van letters. Woorden. Zinnen. Boeken. Tijdschriften. Ik lees de tekst op een cornflakesdoos vroeg in de ochtend en zet me in het weekend in de zetel voor de krant met al haar bijlages. Die lees ik achterstevoren, puur uit gewoonte. De bib, boekenwinkels zoals Waterstones, mijn e-reader en beduimelde exemplaar van De Marathon van Stephen King. Onvergetelijke herinneringen...

Mijn loopbaan begon als copywriter in een reclamebureau, daarna stapte ik over naar de the dark side... De klantzijde. Hier kwam ook steeds meer strategie en marketing aan te pas. Maar het schrijven van teksten voor de offline/online communicatie heb ik nooit los kunnen laten. Dat blijf ik meer dan 10 jaar later nog steeds doen.

Het idee voor deze website ontstond tijdens een filemoment in de auto. Waarom niet dieper ingaan op mijn passie van het eerste uur? Waarom niet mensen samenbrengen en van elkaar laten leren? Op deze site vertel ik dan over mijn ervaringen: de boeken die ik zelf lees en degene die ik met onze dochters (nu 5 en 9 jaar) ontdek. Lezen en schrijven, het komt allemaal samen in De Letterfretter. 

Ondertussen ben ik ook begonnen aan een postgraduaat Leescoach aan de Odisee hogeschool en leer ik ook meer de theorie kennen achter leesplezier en strategieën voor kinderen. In de lokale schoolbib ben ik af en toe op maandag en donderdag leesjuf van dienst. Ik help de kleuters en lagereschoolkinderen bij het vinden van boeken die bij hen passen.  

Many happy readings!

Master Letterfretter Annemieke

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now